Çukurçayır Anaokulu

Vizyon: Çocukların bireysel farklılıklarını dikkate alarak,sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, bölgesinde tercih edilen ve ülkesinde adından söz ettiren bir kurum olmaktır..

Misyon: MİSYON Yarının ümitleri olan yavrularımızı, sevgi dolu bir ortamda beden, zihin, duygu gelişimlerini en iyi şekilde tamamlamalarını sağlayarak elindeki imkânlar ile yeni bir şeyler üretebilen, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, milli ve manevi değerlere bağlı, çevresine ve doğaya saygılı, hak ve sorumluluklarını bilen, özgüvenli ve Atatürk ilkelerine bağlı bireyler olarak yetiştirerek ilköğretime hazırlamaktır.

Saatler:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cukurcayiranaokulu.meb.k12.tr

Adres - Çukurçayır Anaokulu Mısırlı Mah.1 Nolu Ihlamur Sok.No6 Ortahisar/ TRABZON

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri -