“KODLAMANIN GÜCÜ ADINA” e-twining POROJESİ BAŞARILARA DOYMUYOR

06.12.2023 52

Okulumuz öğretmenlerinden Asiye KÖSE’nin yürütücüsü olduğu  “Kodlamanın Gücü Adına” adlı e-twining pojemizin başarısı sonucu;

Okul Müdürümüz Melek Demir açıklamalarda bulundu: “Çukurçayır Anaokulu olarak okulumuzda bir çok öğretmenle proje sahibi ve ortalık yapılarak  yürütülen E twinning projeleri ile Avrupa  ve ulusal kalite ödülünü alarak güzel başarılara imza attık.Kodlamanın gücü Adına isimli projemizle Türkiye derecesi yaptık.Bakanlığımızın yaptığı çalıştaya davet edildik.Çalıştayda Trabzon’u tüm kademelerde ve Okulöncesi alanda tek okul olarak başarıyla temsil ettik. Çalıştaya 2022-2023 yılı eTwinning projesi hazırlayan yaklaşık 40.000 bin eTwinnerdan yaklaşık 200 kişi seçilmiş ve davet edilmiştir. Projemiz Kodlamanın Gücü Adına  ve 2 yabancı ortak ülke(Kuzey Makedonya ve Bulgaristan ) da kalite etiketi almıştır. Proje üyelerinin tamamı kalite etiketine sahiptir. Çukurçayır  Anaokulu’nun güçlü ekibine “Kodlamanın Gücü Adına” projesinin sahibi ve uygulayıcısı kıymetli öğretmenimiz Asiye Köse’ye ve bize verdiği destekle önümüzü açan  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cemil Karakaş’a gönülden teşekkür ederim” .

06-12-202306-12-2023